Rohkema info nägemiseks:

LOODUSLIKUD EHITUSMATERJALID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 201; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOODUSLIKUD EHITUSMATERJALID OÜ kohta arvamuslugu!"

LOODUSLIKUD EHITUSMATERJALID OÜ hetkeolukord

Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Looduslikud ehitusmaterjalid on 2020. aastal asutatud ettevõte looduslike ehitsumaterjalide müümise eesmärgil.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, laenud on eurodes, mistõttu valuutakursside ja intressimäärade riskid peaaegu puudusid.

Osaühingu majandustegevusest 2022. aastal

Osaühing pakub kvaliteetseid looduslähedasi ehituslahendusi, mis tagavad eluruumides tervislikuma sisekliima ja parema elukeskkonna. Samuti soovime anda oma panuse vanade hoonete säilimisse, kasutades nende restaureerimisel traditsioonilisi ehitusmaterjale ja tehnoloogiaid.

Osaühingu müügitulu oli aruandeaastal 6,8 tuhat, 2021. aastal 9 tuhat eurot ning jäi mõlemal aastal väiksemaks planeeritust. Müügitulu mõjutas kindlasti üle maailma levima hakanud koroonaviirus, millel oli mõju ka aruanadeaasta müügitulule.

Aruandeaasta ja eelmiste perioodide kahjum planeeritakse katta järgmiste perioodide kasumi arvelt.

Ettevõtte juhtkonnas muudatusi ei olnud.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Kuna ülemaailmne majandusolukord on keeruline ning kiirelt muutuv, siis ei pea juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaruande koostamisel anda kvantitatiivset hinnangut mõjude kohta ettevõtte järgmise perioodi finantsnäitajatele. Vaatamata raskele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

LOODUSLIKUD EHITUSMATERJALID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.